Jumala lähedus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 11:5-13

Paluge, ja teile antakse, otsige, ja te leiate, koputage, ja teile avatakse, sest iga paluja saab ja iga otsija leiab ja igale koputajale avatakse! (Luuka 11:9-10)

Olime olnud abielus 64 aastat, kui mu abikaasa surma läbi lahkus. Esimest korda enam kui 80 aasta jooksul jäin täiesti üksi. Harjumine uue eluviisiga võttis aega. Vahel tabasin end iseendaga rääkimas või koguni enese küsimustele vastamas. Otsisin seltsi ja kui keegi oli valmis kuulama, siis rääkisin pikalt oma elust ja tegutsemisest. Vajasin ellu uut tasakaalu. Leidsin sõpru ja tegevust kirikust, kuid miski oli siiski puudu. Ühel päeval hakkasin lugema Päevasõna ja leidsin väga palju ühist autorite eluga. Nende elukogemused julgustasid mind otsima Issanda lähedust, kes on tõeline Päästja ja sõber. Ma ei tunne ennast enam üksildasena, sest Jumal on alati minuga, ma saan temaga rääkida ja tema tingimusteta armastus rikastab mu elu. See annab mulle jõudu igal hommikul tõusta ja iseendale väljakutset esitada: Kuidas saaksin täna täita Jumala tahet ja aidata neid, kes end üksildasena tunnevad? Koos Issandaga leian sellele küsimusele vastuse.

Lois E. Wilson (Ohio, USA)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sinu armastuse eest, mis meid ümbritseb. Aita meid usus kasvada, et maailm võiks näha meie kaudu Sinu ligiolu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm on alati kohal.

PALVE TULIPUNKT:
LESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.