Puhas süda

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 1:5-10

Kui me oma patud tunnistame, on tema ustav ja õige, nõnda et ta annab andeks meie patud ja puhastab meid kogu ülekohtust. (1. Johannese 1:9)

Kui nõud jäävad pärast õhtusööki pesemata, siis on järgmiseks päevaks toidujäänused kuivanud ja kulub palju enam aega toidunõude puhastamisele. Kui teeksime seda kohe pärast sööki, hoiaksime kokku palju aega ja energiat. Nõudepesuga seoses läksid mu mõtted kõigele sellele, mis vajab mu elus puhtaks pesemist. Vahel vajame andestust või peaksime ise kellelegi andestama, meie suhet Jumala ja kaasinimestega võivad määrida ebaõiglus, ebamoraalsus või muu patt. Sarnaselt toidunõude puhastamisele on mõistlik tunnistada oma vigu kohe, mitte lükata asju tulevikule. Hiljem on asju korda seada palju raskem. Isegi siis, kui jätame mustuse pikaks ajaks puhastamata, aitab andestus sellest lahti saada. Kui me oma patud tunnistame, siis Jumal andestab ja puhastab meid patust Kristuse vere läbi.

Conny Hedengren (Jonköping, Rootsi)

PALVE:
Andestaja Jumal, täname Sind pattudest puhastamise eest. Aita meid vabaneda mustusest oma elus ja suhetes ning näidata Sinu andestust ligimestele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala andestus annab põhjuse andestada ligimestele.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEL ON RASKE ANDESTADA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.