Jumala rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 4:1-8

Kui keegi teie seast kannatab kurja, siis ta palvetagu! Kui kellelgi on hea meel, siis ta laulgu tänulaule! (Jaakobuse 5:13)

Kui meie 4-aastasel pojal diagnoositi leukeemia, jätsime kõik muu kõrvale ja läksime nädalaks lastehaiglasse, et olla poja kõrval. Olime tunnistajaks lõpututele analüüsidele, protseduuridele, arstide nõupidamistele, lisaks kohtusime nõustajate ja kaplanitega. Püüdsime jätta vaprat muljet, kuid olime sisemiselt muserdatud. Ühel ööl ärkasin korraga ootamatult üles – kogu ruum oleks nagu olnud täidetud kummalise soojuse ja kindlustundega. Minu hirm oli asendunud täiusliku rahuga. Alati, kui pidime poja edaspidi haiglasse kontrolli ja protseduuridele viima, lugesime kodus Pauluse kirja filiplastele. Mure polnud küll täielikult kadunud, kuid Jumala ligiolu oli ilmne. Meie poja keemiaravi kestis kolm ja pool aastat, mille jooksul me pidevalt palvetasime. Poeg on nüüd 13 ja tunneb end hästi. Käime igal aastal korralises kontrollis ja kogeme endiselt Jumala ligiolu, kes pakub meile kõigile armastust, lootust ja hingerahu.

Robert Harris (Georgia, USA)

PALVE:
Kaastunde Jumal, anna rahu kõigile, kes on mures enda või lähedaste tervise pärast. Täida meid rahuga, mis ajab välja hirmu ja ärevuse. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab rahu keset muret.

PALVE TULIPUNKT:
PERED, KUS ON VÄHIHAIGED LAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.