Julge otsus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Saamueli 15:1-25

Ons Issandal sama hea meel põletus- ja tapaohvreist kui Issanda hääle kuuldavõtmisest? Vaata, sõnakuulmine on parem kui tapaohver, tähelepanu parem kui jäärade rasv. (1. Saamueli 15:22)

Lükkasin lapsevankrit ja palvetasin igal sammul. Mind oli tabanud järjekordne depressioonihoog. See haigus oli mind vaevanud juba 11 aastat ning sundinud viimaks jääma koduseinte vahele. Igatsesin väga sõpru ja muretsesin oma lapse tuleviku pärast. Kuidas suudan talle kindlustada õnneliku elu? Kuulsin meie kirikus toimuvatest hommikuosadustest ja otsustasin kohale minna. Kuna eelmine kord käisin seal üheksa aastat tagasi, siis tundsin hirmu. Kõrvaltvaatajate jaoks võib see tunduda arusaamatu, kuid minu jaoks oli see elumuutev otsus. Tol päeval kohtusin kirikus noore abielupaariga, kel oli samas vanuses väike poeg. Nad kutsusid mind oma kodugrupiga ühinema ning nüüd ümbritseb mind toetav kogudus, kellega koos saan palvetada ja Jumalat kiita. Minu pojal on nüüd hea sõber, kellega koos üles kasvada. Jumala juhtimise alandlik järgimine tõi mu ellu õnnistuse.

Hannah Blavins (Derbyshire, Ühendkuningriik)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sinu sõna ja juhtimise eest igal päeval. Aita tähele panna Sinu häält ja teha selle järgi, isegi kui me kõike ei mõista. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan järgida igal sammul Jumala juhtimist.

PALVE TULIPUNKT:
TERVIST VAJAVAD NOORED EMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.