Südametunnistus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 5:13-16

Ma kuulutasin esmalt Damaskuses ja siis Jeruusalemmas ja kogu Juudamaal ning paganatelegi, et nad peavad meelt parandama ja Jumala poole pöörduma, tehes meeleparandusele kohaseid tegusid. (Apostlite teod 26:20)

Astusin raske südamega autosalongi ja palusin kohtumist juhatajaga. Kuigi olin hirmust higine ja sees keeras, suutsin oma tuleku põhjuse ära seletada. Tunnistasin üles, et olin aastaid tagasi varastanud sealt auto, mille eest palun andestust. Kuna olin Jumala leidnud, tahtsin nüüd tehtud kahju heastada. Omanik tardus hetkeks paigale, kuid siis ilmus ta näole naeratus. Ta haaras mu käe ja vastas: “Muidugi ma andestan, kindlustus on selle juba ammu kinni maksnud!” Seejärel tegi ta pausi ja lisas mõtlikult: “Ka minu lapsed on mulle Jeesusest rääkinud!” Kui olin üliõpilasena otsustanud Kristust järgida, hakkasin mõtlema Pauluse sõnadele puhta südametunnistuse tähtsuse kohta. (1Tm 1:19) Pattu tunnistada oli väga raske, kuid pärast autosalongis käimist kogesin suurt kergendust ning sain julgust ka teistelt andestust paluda. Kui hea on õhtul puhta südametunnistusega magama minna!

James Smith (California, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu sulle armu eest. Anna meile jõudu ja usku parandada eksimusi, et saaksime elada puhta südametunnistusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Puhas südametunnistus annab rahu.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD ANDESTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.