Jagamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 9:6-15

Jumal on vägev andma teile kogu armu rikkalikult, et teil ikka oleks kõike küllaldaselt ning et te oleksite rikkad iga teo tarvis. (2. korintlastele 9:8)

Puhkusereisil olles peatus mu tütre pere kiirtoidurestoranis, et midagi kaasa osta. Keegi tegi tellimuse täitmisel vea ja nad avastasid autos, et olid saanud kaasa ühe lisaportsjoni. Enne kiirteele jõudmist märkasid nad tee ääres noormeest, kes hoidis plakatit kirjaga “Olen näljane, palun aidake!” Mu tütar kutsus mehe auto juurde ja andis talle liigse toiduportsjoni. See võeti tänuga vastu. Jumala juhtimisel juhtume vahel olema õigel ajal õiges kohas, et kedagi aidata. Ka minu elus on ette tulnud, et olen saanud kedagi sarnasel viisil toetada või olen ise ootamatult abi vastu võtnud. Kahjuks pole ma alati kasutanud võimalusi aitamiseks või pole neid olukordi lihtsalt õigel ajal märganud. Tegelikult saame igal päeval kellegi elu paremaks muuta ja Jumal annab meile julguse oma ande teiste õnnistuseks kasutada.

Byron S. Wills (Oregon, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind ootamatute õnnistuste eest. Aita meid näha ja kasutada võimalusi Sinult saadud andide jagamiseks kaasinimestega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Keda saan täna omalt poolt aidata?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEL POLE PIISAVALT TOITU

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.