Tänulikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. tessalooniklastele 5:16-18

Tema on su kiitus ja tema on su Jumal, kes sulle on teinud neid suuri ja kohutavaid tegusid, mida su silmad on näinud. (5. Moosese raamat 10:21)

Pärast lapselapse sündi läks mu elu kiireks, sest noor pere vajas minu abi. Aitasin neil majapidamist korras hoida ja beebi eest hoolitseda ning mu tavaline elurütm läks segi. Ühel päeval märkasin, et mul pole enam tavalist aega palveks ja piiblilugemiseks. Ometi mõistsin, et mu palved polnud sugugi lakanud. Iga lapselapsega veedetud hetk tõi mu südamesse rõõmu ja tänulikkust. Ma ei väsinud imetlemast lapse arengut ja tänasin Jumalat uue elu ning armastava perekonna eest. Selle läbi sai Jumala õnnistus ka mulle osaks. Mind täidab tänulikkus Looja vastu, kui näen mind ümbritsevaid imesid – kaunist loodust ja vastsündinu täiuslikku ilu. Püüan nüüd igal päeval märgata õnnistusi, mille eest tänupalveid tuua. Lapselapse tulek ja see, kuidas noored vanemad tema eest hoolitsevad, on aidanud mul mõista, kuivõrd suur on taevase Isa armastus ja meie põhjus olla tänulik.

Mary Ellen Piland (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sulle tervete perede eest ja võimaluse eest armastada nii, nagu Sina oled meid armastanud. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tänan Jumalat igal ajal.

PALVE TULIPUNKT:
VANAVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.