Tõeline vabadus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 5:13-18

Vabaduseks on Kristus meid vabastanud. Püsige siis selles ja ärge laske endid jälle panna orjaikkesse! (Galaatlastele 5:1)

Nooruses oli mul koer nimega Ollie, kes oli väike, aga väga tark. Võtmekimbu kõlistamise peale hüppas ta kohe jalule, haaras rihma hambusse ja suundus välisukse poole. Jalutuskäigul püsis ta minu kõrval hetkeni, kui võtsin talt rihma ära. Siis oli ta vaba ja valmis omapäi rõõmsalt ringi jooksma. Olen kohanud inimesi, kes on küll väliselt vabad, kuid sisemiselt vangistatud süütunde, enesesüüdistuste ja võlakohustuste poolt. Kannan praegu vanglakaristust vigade tõttu, mida tegin siis, kui olin seotud narkootikumide ja kuritegevusega. Paulus tuletab meelde, et Kristus on meid vabastanud vabaduseks. See on vaimulik vabadus, mis annab jõu ka vanglas Kristust järgida.Need, kes oma karistuse ära kannavad ja välja pääsevad, saavad kaasa tõendi, mis vabastust kinnitab. Jumal pakub kõigile sellist tõendit. Kui me palume Jeesusel oma ellu tulla, saame temalt vaimse vabaduse. Omamata füüsilist vabadust, kogen ometi rõõmu, rahu, armastust ja usukindlust. Kristus on kõlistanud võtmekimpu, andes mulle märku koos temaga vabadusse minekust.

Raymond Johnson (Oklahoma, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind sisemise vabaduse eest. Aita meid lohutada neid, kes kannavad raskeid elukoormaid. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristuses on tõeline vabadus.

PALVE TULIPUNKT:
VANGID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.