Jagamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 16:9-20

Aga palju samaarlasi sellest külast uskus Jeesusesse naise sõnade tõttu, kes tunnistas: „Tema ütles mulle kõik, mis ma olen teinud.” (Johannese 4:39)

Kohtusin hiljuti ühe noore naisega, kes jutustas mulle oma elust koos Jumalaga ning otsusest jääda usule kindlaks. Ma ei osanud oodata, et meie vestlus võtab sellise pöörde. Ilmselt ei kavatsenud ka tema oma lugu minuga tol kohtumisel jagada, kuid see muutis minu elu. Tema usukindlus ja igatsus Jumala kutsele ustavalt järgneda kinnitas ja uuendas minu usku. Pärast seda kohtumist olen mõistnud, kuivõrd oluline on oma usku tunnistada ja jagada, kui selleks võimalus avaneb. Kõikjal leidub neid, kes meie kogemuse kaudu võivad leida uue elu Kristuses.

Mavula Sabbath Kefas (Baden-Württemberg, Saksamaa)

PALVE:
Armastav Jumal, ava me südamed, meeled ja suu, et Sinust maailmale tunnistada. Palvetagem Jeesuse sõnadega: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas jagan täna oma usku Jumalasse?

PALVE TULIPUNKT:
JULGUS TUNNISTADA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.