Õpetajad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 8:26-39

Filippus jooksis tõlla juurde ja kuulis teda lugevat prohvet Jesaja raamatut ning küsis: „Kas sa ka aru saad, mida sa loed?” Tema vastas: „Kuidas ma võin aru saada, kui keegi mind ei juhata?” (Apostlite teod 8:30-31)

Mulle üldiselt meeldib Päevasõna kaanekujundus, kuid pean tunnistama, et vahel on olnud raske mõista kunstniku taotlusi. Selles tuleb mulle appi tõlgendaja kommentaar, mis aitab pilti paremini mõista. Ilma tõlgendaja abita jääks kindlasti midagi olulist märkamata. Kui sageli on jäänud arusaamatuks Jumala plaan meie elu kohta? Alati pole meil võimalik pöörduda selliste abiliste poole, nagu seda olid Joosep (1Ms 40:1-22) või Taaniel (Tn 2:1-23), kuid me ei pea sellegipoolest segadusse jääma. Meil on võimalik igal ajal pöörduda palves Issanda poole. Lisaks on meie ümber palju tõlgendajaid: Pühakiri, kristlik kirjandus, väikegrupid ja kaaskristlased. Jumal saadab meile abilisi, et oskaksime omakorda teisi aidata.

Janet Gilchrist (Iowa, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita Piiblit paremini mõista, et saaksime kasutada oma teadmisi nende heaks, kes otsivad Pühakirja tõde. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Panen tähele teiste kogemusi.

PALVE TULIPUNKT:
PIIBLIÕPPE GRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.