Kingapael

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 22:24-30

Aga suurim teie seast olgu teie teenija! Kes ennast ise ülendab, seda alandatakse, ja kes ennast ise alandab, seda ülendatakse. (Matteuse 23:11-12)

Peatusin kristliku konverentsi ajal ühes hotellis. Vihmasaju tõttu jõudsin sinna õhtul läbimärjana. Koridoris möödusin hotelliteenijast, kes märkas, et mu kingapael oli lahti tulnud. Ma olin märkuse eest tänulik, kuid ei vaevunud seda siduma, sest olin juba teel oma numbrituppa. Teenija arvas teisiti. Ta peatas mind ja sidus ise mu kingapaela kinni. Konverentsil esines suurepärane kõneleja ja tehti head muusikat, kuid kõige meeldejäävama õppetunni sain tol õhtul hotellis. Jeesus õpetas jüngritele, et Jumala riik peitub armastuses ja valmisolekus ligimesi teenida. Hotelliteenija märkas minu väikest vajadust ja tegutses otsekohe. Ta tegi isetu heateo, milleks keegi teda ei sundinud. See kogemus on mind aidanud olla alandlikum ja tähelepanelikum kaasinimeste vajaduste suhtes.

John I. Carney (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid märgata ligimeste vajadusi ja teha oma osa. Aita olla tänulik abi eest, mida saame sõpradelt, lähedastelt või päris võõrastelt. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen valmis ilmutama teenivat armastust.

PALVE TULIPUNKT:
HOTELLIPERSONALID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.