Usaldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:1-3

Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega! (Jesaja 41:10)

Ühel hommikul, kui olin jalgsi tööle minemas, märkasin kõnniteel linnukest, kes liikus sõidutee suunas. Liiklus oli tihe, tänaval sõitsid bussid ja veoautod. Otsustasin linnukese elu päästa ja takistasin tema liikumist. Pidin seda tegema mitu korda, sest lind oli väga järjekindel. Viimaks lendas ta põõsasse ja jäi mind etteheitvalt piidlema. Mul oli tulemuse üle hea meel, kuid see pani mind mõtlema enese käitumisele. Vahel olen püüdnud oma unistuste ja eesmärkide nimel edasi minna, kuid olen kohanud arusaamatuid takistusi. Olen siis kurtnud oma pahameelt ja palunud Jumalalt selgust. Tagasivaates olen mõistnud, et igal takistusel oli põhjus ning need on aidanud mul jõuda tänasesse päeva. Selles on ilmunud Jumala kaitse. Ka raskuste ja takistuste keskel ei pea me muretsema, vaid võime minna edasi lootusrikka teadmisega, et Jumal on meiega.

Hisako Adachi (Kanagawa, Jaapan)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sinu suure armastuse eest. Andesta meile, kui püüame käia omast jõust. Aita tähele panna Jeesuse eeskuju, kui palvetama, et „ ärgu sündigu nõnda, nagu mina tahan, vaid nii nagu sina!” (Mt 26:39). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Issand teab, mis on mulle parim.

PALVE TULIPUNKT:
JUMALA USALDAMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.