Osadus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Timoteose 2:14-19

Püüa hoolega osutuda Jumala ees kõlblikuks töötegijana, kel pole tarvis häbeneda, kes tõe sõna kuulutab õigesti. (2. Timoteose 2:15)

Eelmisel kooliaastal tegid mõned kolleegid mulle ettepaneku alustada piiblitunde õpetajatele. Pärast kaalumist ja palvetamist saatsin kõigile e-kirja, milles kutsusin nad igal neljapäeval ja reedel minu klassi, et enne koolipäeva algust koos Piiblit uurida. Kõigepealt võtsime ette Jaakobuse kirja ja kirja filiplastele. Õpetussõna ütleb, et raud ihub rauda ja inimene ihub teist (Õp 27:17). Sain sellele peagi kinnitust. Koos õppides paranesid meie suhted ja olime valmis jagama üksteisega oma kogemusi ja muresid. Me palvetasime koos, kuulasime üksteist ja julgustasime kohale tulema. Jumal hakkas meie grupis tööle läbi Pühakirja uurimise ja osaduse. Õppisime enam toetuma Püha Vaimu juhtimisele nii suhetes Jumalaga, üksteisega kui ka oma õpilastega.

Michael W. Martin (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle Piibli eest! Aita meid vaimulikult kasvada ja juhi meid nende juurde, kes on valmis koos meiega ustavalt õppima. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Piibliõpe loob osaduse Jumalaga ja kaaskristlastega.

PALVE TULIPUNKT:
PIIBLIÕPPEGRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.