Kojuminek

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:1-4

Minu Isa majas on palju eluasemeid. Kui see nõnda ei oleks, kas ma siis oleksin teile öelnud, et ma lähen teile aset valmistama? (Johannese 14:27)

Kuna sain keemiaravi, tundsin end enne tänupüha halvasti. Siis sain kõne emalt, kes ootas meid väga pühadeks külla. Püüdsin talle oma seisundist rääkida, kuid ema teatas, et on juba ettevalmistusi teinud ja annab mulle parimat rohtu – ema armastust. Kaks päeva hiljem helistas mulle vend ja teatas, et ema oli magades igavikku lahkunud. Vanemate kodu oli minu tulekuks valmis. Tuba oli korda seatud ja köögis olid ootamas maitseained, mida ema kavatses kasutada minu lemmikpirukate küpsetamisel. Tema viimaseks tööks jäi minu lohutamine. Tänases tekstis julgustab Jeesus jüngreid. Ta oli peagi minemas ristile, kuid ühtlasi valmistama aset omadele. Ma tean, et ka mind ootab ees selline ase ja et mu ema ootab mind seal ees. Meie maiste vanemate armastus annab veidi aimu Jeesuse ohvri olemusest. Peagi saabuval emadepäeval tänan Jumalat mulle osaks saanud emaarmastuse eest ning õnnistuste eest, mis meid veel ees ootavad.

Karan Young (Texas, USA)

PALVE:
Hea Jumal, tänu Sulle lähedaste ja nende armastuse eest. Eriti toome tänu Sinu Poja Jeesuse eest, kes on meile tõelist armastust õpetanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus on igavene.

PALVE TULIPUNKT:
MINU PEREKOND

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.