Kuuluvus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 3:1-2

Kui me oleme aga lapsed, siis oleme ka pärijad, nii Jumala pärijad kui Kristuse kaaspärijad; ning kui me koos temaga kannatame, siis meid ka koos temaga kirgastatakse. (Roomlastele 8:17)

Enamik inimesi vajab kuuluvustunnet, mis on osa identiteedist. Eriti oluline on see teismeliste jaoks, kes tahaksid olla osa suuremast või väiksemast grupist. Paraku ei tunne kõik inimesed rõõmu perekondlikust kuuluvusest ning ühisest eluteest. Oma vaimulikus teenistuses olen kohanud neid, kel pole mitte kellegagi jagada ei oma rõõme, lootust, muret ega hirme. Kuigi nad tulevad kogudusse üksinda, on neil nüüd võimalus ühineda Jumala perekonnaga. Me oleme kõik Kristuse kaaspärijad ning meie kogukond annab võimaluse uueks alguseks ja lootuseks nii selles kui tulevases elus. See on Jumala tahe. Jeesus väljendas seda oma palves, mis algas sõnadega „meie Isa“. Meie taevane Isa armastab meid ja kutsub kõiki oma perekonnaga ühinema.

Marcos Antonio Garcia (São Paulo, Brasiilia)

PALVE:
Issand Jeesus, täname võimaluse eest olla Sinu pere liikmed. Aita meid kutsuda ühinema kõiki neid, kes vajavad tõelist kuuluvust! Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ma kuulun Kristuse usuperekonda.

PALVE TULIPUNKT:
MINU KOGUDUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.