Valik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 5:1-20

Ja pealtnägijad jutustasid neile, mis oli juhtunud kurjast vaimust vaevatuga, ja samuti sigadest. Ja nad hakkasid Jeesust paluma, et ta läheks ära nende paikkonnast. (Markuse 5:16-17)

Seda kirjakohta lugedes ei jää muud üle kui imestada. Vaatamata järjekordsele imeteole ei taha rahvas Jeesust vastu võtta ning palub tal lahkuda. Miks ei taha nad Jeesust, kes on parandanud seestunud mehe ning ajanud välja terve leegioni kurje vaime? Millest selline hoiak? Viimasel ajal olen hakanud selle teksti valguses endalt küsima: „Kas olen ka ise selliselt käitunud?“ Kui olen valinud mõnes olukorras viha, Jumala käskude eiramise, tõe salgamise ja vaikimise seal, kus tulnuks sõna võtta, siis olen tegelikult Jeesuse oma elust minema saatnud. Kui rahvas ei mõistnud tegelikkust, siis tervendatud mees tegi õige järelduse. Ta mõistis, et oluline on olla Jeesusega. Olgu meil tarkust Jeesust järgida, mitte teda ära saata.

Cassius Rhue (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Issand, andesta meile, kui valime tee, mis meid Sinust eemale viib. Aita meid püsida armastuse ja halastuse rajal. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodan igas olukorras Jumala abile.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES EI VÕTA JUMALAT VASTU

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.