Julgustus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Joosua 1:1-11

Eks ole mina sind käskinud: Ole vahva ja tugev! Ära kohku ja ära karda, sest Issand, su Jumal, on sinuga kõikjal, kuhu sa lähed! (Joosua 1:9)

Üks meie koguduse liige sai ettepaneku võtta enda peale ülistusjuhi kohustused. Ta oli väga kahtlev ja küsis minu arvamust. Julgustasin teda proovima ja nüüd on ta juba mõnda aega meid jumalateenistustel edukalt teeninud. Tänases kirjakohas julgustab Jumal Joosuat, kes oli ilmselt kõhklev. Moosese asemel rahva juhtimine tõotatud maale polnud lihtne ülesanne ja võis hirmu tekitada. Jumala julgustavad sõnad andsid talle uue julguse ja jõu ning ta hakkas tegema ettevalmistusi maa hõivamiseks. Samal viisil tahab Jumal ka meid julgustada. Kui seisame silmitsi raskete ülesannetega, mis näivad ülejõukäivad, sosistab ta meile: “Ära kohku ja ära karda!” Jumal tunneb meid ja teab, milleks me oleme suutelised!

Linawati Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, täname Sind julgustuse eest. Kui tunneme hirmu ja tajume enese küündimatust, siis aita meid kuulata Sinu häält ja usaldada Sinu juhtimist. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan täna kedagi julgustada.

PALVE TULIPUNKT:
KARTLIKUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.