Koostöö

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 12:1-8

Sest selle armu tõttu, mis mulle on antud, ütlen ma igaühele teie seast, et ta ei mõtleks üleolevalt selle kohta, mida tuleb mõtelda, vaid mõtleks nõnda, et saaks arukaks sedamööda, kuidas Jumal igaühele usu mõõdu on jaganud. (Roomlastele 12:3)

Juhtimisteooria ütleb, et parimad juhid kasutavad ära nii oma tugevusi kui puudusi. Paulus hoiatab, et me ei mõtleks üleolevalt, arvates et suudame kõike ise teha. Ta toob näiteks iseenda. Paulus oli väga haritud, ta oli olnud seadusetundja, poliitik ja variser. Sellele vaatamata teadis ta, et ei suuda Kristuse misjonit üksinda ellu viia. Ta tundis oma tugevusi, aga usaldas siiski teistele töö jätkamise. Ta rõhutas vajadust olla arukas oma võimete hindamisel. Me peame mõistma oma piiratust ja lootma Issandale, kes toob meie ellu need, kel on vajalikud omadused Jumala töö lõpule viimisel. Kui mõistame, et võime oma usku ja võimeid üheskoos rakendada, siis saame igaüks anda oma panuse Issanda teenimisel.

Nelson Nwosu (Anambra, Nigeeria)

PALVE:
Armas Issand, aita meid arukalt hinnata nii oma tugevusi kui nõrkusi ning aita kasutada kaaskristlaste andeid ühises töös. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuulun Kristuse Ihusse koos oma puudustega.

PALVE TULIPUNKT:
ET NÄEKSIME OMA PUUDUSI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.