Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 5. Moosese raamat 7:7-9

Ja tea, et Issand, su Jumal, on Jumal, ustav Jumal, kes lepingut peab ja heldust osutab tuhandenda põlveni neile, kes teda armastavad ja tema käske peavad. (5. Moosese raamat 7:9)

Meie lasteaias korraldati jõululaat, kus iga laps sai valida oma vanematele jõulukingi. Ema ja isa ei tohtinud sel ajal juures olla. Mul õnnestus ukse vahelt piiluda oma tütart, kes käis ringi ja valis kingitusi. Jõulupüha hommikul ootasime põnevusega üllatusi. Tütar ulatas mulle uhkusega karbikese, mille ta oli ise teinud. Selles oli väikese rohelise konnakese kuju, kes istus kiiktoolis. Muidugi see meeldis mulle ja ma hoian seda juba 25 aastat elutoa riiulis. Arvan, et Jumalal on samuti hea meel oma lastest, kes teda teenivad, palvetavad ja jumalateenistustel osalevad. Isegi kui meie pingutused jätavad soovida, on oluline meie armastus, mis Jumalat rõõmustab. Too ammune kingitus meenutab mulle minu armastust tütre vastu ja Jumala armastust minu vastu.

Andrea Woronick (Connecticut, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu sulle armastuse eest oma laste vastu. Aita meid olla ustavad Sinule kõiges, mida ütleme ja teeme. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal rõõmustab meie andide üle.

PALVE TULIPUNKT:
LASTEAIALAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.