Sahtel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 9:1-6

Vabaduseks on Kristus meid vabastanud. Püsige siis selles ja ärge laske endid jälle panna orjaikkesse! (Galaatlastele 5:1)

Köögikapi sahtli avamine tekitas minus alati masendust. See oli igasugust kraami täis, kuid vajalikke asju oli pea võimatu leida. Ühel päeval otsustasin sahtli ette võtta. Alustasin koristamist ja avastasin suure hulga esemeid, mida ma enam ei vajanud. Olin need igaks juhuks alles hoidnud, kuid tegelikult võtsid need asjatult ruumi. Ka elus üldiselt kanname kaasas palju mittevajalikku – solvumisi, muresid, häbi ja mitmesuguseid halbu harjumusi ja patte. Kuigi need segavad meid iga päev, on meil raske neist loobuda. Koristamist vajavad sahtlid seostuvad minu jaoks tänase tekstiga, mis räägib orjaikkest. Liigsetest asjadest vabanemine tuletab mulle meelde võimalust vabaneda pattudest, sest Kristus on meid selleks vabastanud.

Maddie Falk (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid vabaneda hingehaavadest ja hirmudest, et võiksime kogeda rõõmu ja rikkalikku elu. Aita meid käia vabaduses, mille Kristus on meile toonud. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on mulle andnud täieliku vabaduse.

PALVE TULIPUNKT:
MINEVIKU KOORMATEGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.