Usujõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:28-31

Aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi. (Jesaja 40:31)

Nooruses sõitsin jalgrattaga pikki maid ja tänane kirjakoht seostub hästi minu kunagise harrastusega. Mäletan, et mägedes sõites tundus tõus peaaegu vertikaalsena ja üles jõudmine näis võimatult raske ülesandena. Vahel tekkis hirm ja soov pooleli jätta, kuid otsustasin alati edasi pingutada. Minu heameeleks tulin mäkketõusuga alati toime ning edu andis julgust ja enesekindlust järgmisteks väljakutseteks. Rattasõit nõudis suurt pingutust, kuid iga pedaalivajutusega nihkus eesmärk lähemale ja ma sain uut jõudu. Kui sageli peame elus „järske tõuse“ tegema! Tugev tahe ja kindel usk Jumalasse aitab meid ületada raskusi, mis näivad esmapilgul võimatult rasked. Iga võit teeb meid tugevamaks. Kui meil on usku mägesid nihutada, saavad ka kaasinimesed meie kaudu uut jõudu.

Craig Sanford (Kansas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, anna meile usu läbi Jeesusesse jõudu ja rahu, mis aitab toime tulla kõigi igapäevaste väljakutsetega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal aitab mind eesmärgile jõuda.

PALVE TULIPUNKT:
JALGRATTURID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.