Õnnistused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 103:1-8

Kiida, mu hing, Issandat, ja kõik, mis mu sees on, tema püha nime! Kiida, mu hing, Issandat, ja ära unusta ainsatki tema heategu! (Psalm 103:1-2)

Tänast kirjakohta armastas kasutada jumalateenistuse algusel meie kunagine pastor Virginia lääneosa maakoguduses. Ta oli koguduste rajaja, kes pani alates 1950. aastatest mitmekümne aasta jooksul aluse paljudele kirikutele. Kuulsin tema jutlusi kogu lapsepõlve jooksul ja mind ristiti meie kirikus esimeste hulgas – olin siis 8-aastane. Nüüd on kogudus suureks kasvanud ja meie vana pastor on ammu igavikus. Mu hing kiidab Issandat kõigi oma lähedaste eest, aga ka paljude kristlaste eest, kes on minu eest palvetanud – alates esimesest kodukogudusest, kus ma usule tulin, kuni minu praeguse kirikuni. Issanda heategusid on olnud palju. Kui neile mõtleme, täitub süda tänuga. Me saame kinnitatud igas olukorras ja meid rõõmustavad nii minevikus kui praegu meile osaks saavad õnnistused.

Gary E. Crum (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind paljude õnnistuste eest, mis on meile senises elus osaks saanud ja mis on veel tulemas. Palvetagem Jeesuse õpetuse järgi: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mineviku õnnistused kinnitavad täna usku.

PALVE TULIPUNKT:
MAAKIRIKUTE PASTORID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.