Kindel usk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 30:1-4

Issand, sinu poole ma tõstan oma hinge. Mu Jumal, sinu peale ma loodan, ärgu ma jäägu häbisse; ära lase mu vaenlasi rõõmust hõisata minu pärast! (Psalm 25:1-2)

Pärast vanemate surma jäin elama koos oma noorema vennaga. Meie majanduslik olukord oli raske. Vend oli bussijuht, mina õpetasin koolis, kuni mul diagnoositi ajukasvaja, millele lisandus kopsude puudulikkus. Siis otsustas mu vend abielluda ja vanema õena oli minu traditsiooniline kohus talle pulmad korraldada. See oli raske aeg. Kui pulmapäev lähenes, põlvitasin palveks: „Issand, aita mul kõigi vajalike korraldustega toime tulla!“ Jumal kuulis mu palvet ja saatis sõprade kaudu abi. Ettevalmistused ja pulmapidu õnnestusid hästi ja ma rõõmustasin südamest. See kogemus tugevdas mu usku Jumalasse, kes kuuleb palveid. Kui palvetame kindlas usus ja lootuses, siis ei jää me häbisse.

Kausar Amen (Punjab, Pakistan)

PALVE:
Lohutuse Jumal, aita usaldada Sind igas olukorras, eriti keset raskusi. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kuuleb mu palvet.

PALVE TULIPUNKT:
VANEMAD KAOTANUD NOORED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.