Uus jõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:27-31

Aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi. (Jesaja 40:31)

Meie tagaaias elab palju sisalikke, kes ronivad vahel aia peal, looklevad kividel, peidavad end lillepeenras või päevitavad aiamööblil ja sillutisel. Nad on väga energilised ja näivad elurõõmsad, aga paljudel neist puudub saba. Meie üheksane poeg tunneb sisalikke hästi ja teab, et muretsemiseks pole põhjust – need roomajad suudavad kasvatada endale uue saba. Meid tabavad elus vahel kaotused, mida põhjustavad haigused, tööpuudus, lein, konfliktid ja kõikvõimalikud muud probleemid. Raskuste keskel võib meile tunduda, et kadunud on lootus ning me ei suuda enam iial naerda ja elust rõõmu tunda. Tänane kirjakoht sisaldab tõotust: need, kes ootavad Issandat, saavad uue jõu. Ka siis, kui me ei saa enam tagasi kaotatut, võime rõõmustada teadmises, et Jumal uuendab meid päevast päeva.

Kadine Christie (Alabama, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid mõista Sinu tõotust meie elu uuendada. Aita meid kogeda igas päevas rõõmu ja lootust Sinus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala abiga tunnen rõõmu tänasest päevast.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEDA ON TABANUD ÕNNETUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.