Hääl

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:26-28

Samuti tuleb ka Vaim appi meie nõtrusele: me ju ei tea, kuidas palvetada, nõnda nagu peab, kuid Vaim ise palub meie eest sõnatute ägamistega. (Roomlastele 8:26)

Olin elukutseline laulja, kuid 2011. aasta talvel tuli mu karjäärile ootamatu lõpp. Ühel hommikul ärgates ei saanud ma enam rääkida. Mind oli tabanud viiruslik kõripõletik, mis kombineerus muude probleemidega ning paranemine kestis neli kuud. Minu identiteet oli rajatud laulmisele, kuid kes ma nüüd olin? Kuidas võis Jumal mind sellisena kasutada? Ühel päeval sattusin lugema Pauluse kirja roomlastele, mis kirjeldab Püha Vaimu abi neile, kes tajuvad oma nõtrust. Ma hakkasin mõistma, et Jumal saab kasutada kõiki inimesi nende puudustele vaatamata. Mu hääl taastus pikapeale, kuid vahepeal olin õppinud midagi olulist – lisaks laulmisele on ka palju muid võimalusi Jumala teenimiseks. Paulus viitab sellele tänases tekstis: „Ent me teame, et neile, kes Jumalat armastavad, laseb Jumal kõik tulla heaks - neile, kes on tema kavatsuse kohaselt kutsutud.“ Raskused õpetavad meile, et Jumal saab kasutada kõiki olukordi ja meie elul on alati tähendus.

Jennifer McCluskey (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind, et kasutad meie hüvanguks isegi katsumusi ja nõrkust. Aita meid olla avatud Sinu Vaimule, kes on tegev meie elus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala teenimiseks on palju viise.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD EESMÄRKI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.