Head teod

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 9:37-38

Ärgem tüdigem head tehes, küll me omal ajal ka lõikame, kui me enne ära ei nõrke! Niisiis, kuni meil on veel aega, tehkem head kõikidele, eriti aga usukaaslastele! (Galaatlastele 6:9-10)

Kuulasin ühte ettekannet misjonitööst Dominikaani Vabariigis ja hakkasin seal valitseva olukorra pärast palvetama. Paar aastat hiljem avanes mulle endale võimalus kohale sõita. Minu pastorist sõber kulutas tunde, et mind hotellist oma kirikusse jutlustama viia. Jalutasime kogukonnas ringi ning mulle avanes rusuv vaatepilt. Kõikjal nägin vaesust – nii materiaalset kui vaimset. Mind häiris ka see, et peatusin ise kallis hotellis, kuid ümberringi valitses allakäik ja lootusetus. See kogemus sundis mind enam pühenduma misjonitööle. Tänaseks on meie grupid saanud jagada Jumala armastust paljudele inimestele Dominikaani Vabariigis, Haitil ja Guatemaalas. Palvetan pidevalt Jumala juhtimise ja võimaluste eest seda tööd jätkata. Olen kogenud suuri õnnistusi, mis järgnevad Jumala armastusele ja andestusele.

Ariel Rivera García (Puerto Rico, USA)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, inspireeri meid igal viisil vastama Sinu käsule viia Jeesuse Kristuse hea sõnum nendeni, kes seda vajavad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab meile vahendeid teistele jagamiseks.

PALVE TULIPUNKT:
MISJONIGRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.