Uni

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 3:1-8

Oma häälega ma hüüan Issanda poole ja ta vastab minule oma pühalt mäelt. Sela. Ma heitsin maha ja uinusin; ma ärkasin unest, sest Issand toetab mind. (Psalm 3:5-6)

Ühel pingelisel eluperioodil kadus mul uni. Ma suutsin magada vaid paari tunni kaupa ja see oli kurnav. Ma teadsin, et põhjuseks oli stress, mille põhjustasid mitmed mu elus tekkinud probleemid. Ühel päeval, kui viibisin üksinda majas, tundsin korraga südames sundi Jumala poole pöörduda. Tänasin valjul häälel Jumalat ja magasin tol ööl väga rahulikult. Nüüd mõistan, et kuigi ma oma tollastele probleemidele liialt ei mõelnud, oli mu südamel suur koorem, millest pidin vabanema. Palve ja tänu kinnitasid mind ning Taaveti sõnad said tõeks: „Ma heitsin maha ja uinusin; ma ärkasin unest, sest Issand toetab mind.“ Ka siis, kui meie probleemid otsekohe ei lahene, kaotavad nad Jumala ligiolus meie üle meelevalla.

Linawati Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Armastav Jumal, ka murede keskel aita meid olla tänulikud. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalat kiites saan uue jõu.

PALVE TULIPUNKT:
UNETUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.