Jumala armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 5:1-2

Ja ärge muganduge praeguse ajaga, vaid muutuge meele uuendamise teel, et te katsuksite läbi, mis on Jumala tahtmine, mis on hea ja meelepärane ja täiuslik. (Roomlastele 12:2)

Ärkasin öösel üles läheduses asuva asutuse valvesüsteemi häire peale. Kui see välja lülitati, kuulsin veel mitu minutit samasugust katkendlikku signaali – seda tekitas pilalind, kes suudab matkida nii teiste lindude laulu kui inimeste ja masinate tekitatud helisid. Kui sageli olen Jumala lapsena matkinud selle maailma kombeid? Mulle meenus mitu sellist juhtumit. Näiteks olin hiljuti otsustanud ühe inimese üle tema riietuse järgi, olin kahelnud teise inimese heategevuse motiivides ja raisanud aega meelelahutusele, mis ei peegeldanud kristlikke väärtusi. Tänases kirjakohas kutsub Paulus üles välja elama Jumala armastust. See nõuab meele uuendamist, sest siis suudame kaasinimesi kohelda viisil, mis erineb selle maailma reeglitest. Kui järgime Jeesuse eeskuju, täidab me elu ennastohverdav armastus ja meie hoiakud muutuvad. Siis võime teha seda, mis on hea, meelepärane ja täiuslik Jumala silmis.

Montra C. Weaver (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle eeskuju eest, mille on andnud Kristuse ennastohverdav armastus. Aita seda järgida igas olukorras. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan täna jagada Jumala armastust.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEDA OLEME ARVUSTANUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.