Õige hoiak

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 22:34-40

Viimaks veel, vennad, mis iganes on tõene, mis auväärne, mis õige, mis puhas, mis armastusväärne, mis ülendav, ja kui miski on vooruslik ja kui miski on kiidetav, seda arvestage! (Filiplastele 4:8)

Tänases piiblitekstis õpetab Jeesus, et suurimaks käsuks on armastada Issandat, oma Jumalat, kogu oma südamega ja kogu oma hingega ja kogu oma mõistusega. Olen seda püüdnud oma elus alati teha, kuid kõige raskem on olnud negatiivsete mõtetega toime tulla. Alustan päeva piiblilugemise ja palvega, kuid õhtuks on tavaliselt mu südamesse kogunenud palju halbu mõtteid. Kuidas neist vabaneda? Olen hakanud oma mõtlemist teadlikult jälgima. Näiteks mõnest inimesest halvasti mõtlemine viib sageli tagarääkimiseni, kuid seda saab ennetada, kui tuua oma negatiivsed mõtted kohe Jumala ette ja paluda vabanemist. Ma tahan õppida armastama Jumalat üle kõige, et minu mõtted oleksid suunatud sellele, mis on ülendav, vooruslik ja kiidetav.

Nancy Brow (California, USA)

PALVE:
Taevane Isa, andesta meie mõtteviis, mis ei too au Sinule. Tänu võimaluse eest leida juhatust ja tarkust Pühakirjast. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mõtlen täna Jumala korraldustele.

PALVE TULIPUNKT:
ET MÕTLEKSIME HÄID MÕTTEID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.