Rist

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 19:17-30

Siis ütles Jeesus kõikidele: „Kui keegi tahab käia minu järel, siis ta salaku oma mina ja võtku oma rist päevast päeva enese peale ja järgnegu mulle. (Luuka 9:23)

Kinnipeetavad tegelevad vahel asjadega, millega nad vabaduses olles kokku ei puutu. Näiteks mind on hakanud huvitama kirjutamine ja joonistamine. Kuna usun Kristusesse, siis tuli mul mõte joonistada rist, mida vaadates tunneksin Jeesuse lähedust. Vanglas on palju piiranguid, näiteks pole lubatud pliiatsid, vaid ainult teatud kirjutusvahendid, samuti pole lubatud joonlauad. Nii pidin kasutama märkmiku serva joonte tõmbamisel. Tahtsin teha ristipuu võimalikult tõetruu ning joonistada detailselt välja puu struktuuri. Siis tuli mulle mõte, et Kristuse rist oli kõike muud kui täiuslik. Võimalik, et seda oli varem kasutatud, see oli kulunud ja täis naelaauke. Tegelikult oli täiuslik üksnes Jeesus ise ja tema lunastustöö. Jeesuse ohvrisurma läbi on Jumal andestanud ka minu patud. Jumala armastus ja halastus annavad mulle igal päeval jõudu oma risti kanda.

Steven Paul Simmons (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu armastuse eest. Sinu andestus ja halastus kuulub ka neile, kes ei näi seda väärivat. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus annab jõu risti kanda.

PALVE TULIPUNKT:
KINNIPEETAVAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.