Vajalikud juhised

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Joosua 1:1-9

Õpeta mulle, Issand, oma määruste teed, et ma seda otsani peaksin! Anna mulle arusaamist panna tähele su Seadust ja seda pidada kõigest südamest! Lase mind käia sinu käskude jalgrajal, sest see meeldib mulle! (Psalm 119:33-35)

Õpetasin ja juhendasin mitmeid aastaid inseneriks õppivaid tudengeid. Minu ülesandeks oli jälgida, et nende uurimistööd vastaks akadeemilistele nõuetele. Suurem osa järgis minu soovitusi ja sai suurepärase tulemuse, kui aga mõni kaitsmisel läbi kukkus, oli tavaliselt põhjuseks konsultatsioonidele mitteilmumine. Sageli kahjustame oma vaimulikku tervist sellega, et vähendame ise aega, mida peaksime kasutama Jumala sõna uurimiseks ja palveks. Tema on meie juhendaja. Tänane tekst Joosua raamatust tuletab meelde Jumala sõna tähtsust meie elus. Meie usk kasvab, kui uurime Pühakirja ja oleme Jumala juhtimisele avatud – see rikastab me elu ja toob au Jumalale.

Lily Castro (Madrid, Hispaania)

PALVE:
Hea Jumal, andesta meile valesti kasutatud aeg. Kirjuta oma sõna meie südametesse ja anna tarkust järgida Sinu juhatust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Järgin täna Jumala juhtimist.

PALVE TULIPUNKT:
JUHENDAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.