Eeskuju

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Korintlastele 13:1-11

Tõstke oma silmad ja vaadake kõrgusse: kes on loonud need seal? Tema, kes nende väe viib välja täiearvuliselt, kes nimetab neid kõiki nimepidi. Tema suure väe ja võimsa jõu tõttu ei puudu neist ainsatki. (Jesaja 40:26)

Lapsena meeldis mulle joosta mööda raudteerööpaid ja kujutada ette, et tõusen kohe lendu. Ma sirutasin käed laiali ja hüppasin supermani kombel üles tähistaeva poole. Kuid kes lõi kõik need tähed? Alles hiljem õppisin tundma Loojat, kes on kõige olemasoleva taga. Kui lapsepõlves olid mu eeskujuks koomiksikangelased, siis vanemaks saades märkasin ühte pühendunud meest meie koguduses. Ta aitas kaasa igal pool –kohvikus laudu katta, koristada ja nõusid pesta. Mistahes probleemide puhul oli alati tema esimene, kelle poole pöörduti. Ma otsustasin just selliseks meheks saada. Täiskasvanuna olen seda otsust järginud ja püüan kasutada iga võimalust ligimeste aitamiseks. Ma pole pidanud neid võimalusi kaugelt otsima – Jumal pakub neid igal päeval.

David D. Felty (Indiana, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita teenida teisi usu, lootuse ja armastuse kaudu. Aita meid mõista, et iga heategu on Sinu silmis oluline. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala juhtimisel leian võimalused teenimiseks.

PALVE TULIPUNKT:
VAIMULIKUD TEENISTUSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.