Elav Jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Saamueli 17:24-49

Ja Taavet küsis meestelt, kes seisid ta juures, öeldes: „Mida saab see mees, kes lööb selle vilisti maha ja kustutab teotuse Iisraeli pealt? Sest kes on see ümberlõikamata vilist, et ta teotab elava Jumala väehulki?” (1. Saamueli 17:26)

Minu abikaasa ettevõte sattus raskustesse seoses meie riigis valitseva majanduslanguse ja ebakindla poliitilise olukorraga. Lisaks sellele hakkas meie maja katus hiljuti läbi sadama. Meie pere sissetulek on vähenenud, kuid kulud on jäänud samaks, eriti seoses laste koolitamisega. Seega näib, et probleemid jäävad pikaks ajaks kestma. Mind on julgustanud tänane kirjakoht, mis räägib hiiglasekasvu sõjamehest Koljatist, keda iisraellased kartsid. Üksnes nooruke Taavet leidis julgust vaenlasele vastu astumiseks. Tema vaprus rajanes usule elavasse Jumalasse, kes annab oma rahvale võidu igas olukorras. Raskel ajal tuletab see lugu meile meelde, et ükski mure ei käi Jumalale üle jõu. Pühakiri kinnitab korduvalt, et probleemidele keskendumise asemel peaksime pöörduma elava Jumala poole.

Linda Chandra (Banten, Indoneesia)

PALVE:
Armas Jumal, toome Sulle tänu headuse eest, mis on alati seesama. Aita meid vaadata Sinule, mitte väljakutse suurusele, millega silmitsi seisame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalaga lähen julgelt edasi.

PALVE TULIPUNKT:
POLIITILISES EBAKINDLUSES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.