Jumala juhtimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 28:1-9

Issand on mu tugevus ja mu kilp, tema peale lootis mu süda ja ma sain abi. Sellepärast ilutseb mu süda ja ma tänan teda oma lauluga. (Psalm 28:7)

Kaks korda nädalas ootan väikese künka otsas olevas peatuses bussi. Sealt saan jälgida jalgratastel mööduvaid algkoolilapsi, kes sõidavad koos vanematega kooli. Mõnel väiksemal on vahel raske ülesmäge sõita ja armastavad vanemad jagavad neile siis juhiseid ja julgustust. Lapsevanemate hool viib mu mõtted Jumala juhtimisele minu enese elus. Pärast magistrikraadi omandamist Aucklandi ülikoolis Uus-Meremaal avanes mulle ootamatu võimalus asuda lektorina tööle ühes Austraalia ülikoolis. Otsustasin kõigepealt palvetada. Päev enne lõplikku otsust, kui olin oma kirikus piiblikursust läbi viimas, sain Jumalalt selge vastuse: minu osaks on õpetada teismelisi, mitte üliõpilasi. Jumala juhtimisel alustasin ma edukat kooliõpetaja karjääri. Olen selle jooksul alati palvetanud, juhtimist otsinud ja selgust saanud. Jumal on olnud alati minu kõrval.

Margaret Martin (Austraalia pealinna territoorium)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sinu ligiolu eest. Anna meile usku, et usaldaksime alati Sinu juhtimist oma elu korraldamisel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal näitab meile meie kutsumust.

PALVE TULIPUNKT:
ÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.