Jumala imed

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 41:1-10

Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega! (Jesaja 41:10)

Aastaid tagasi sattusin koos sõbrannaga raskesse avariisse. Sõbranna sai paraku lülisamba kahjustuse, mille tulemusena jäi ta alakehast halvatuks. Alati, kui käisin teda vaatamas, oli ta lootusrikas ja ootas Jumala imet. Aeg möödus ja taastusravi käigus hakkas ta oma olukorraga harjuma. Ta ei kaotanud usku ka kodus, mis kohandati ümber tema vajaduste järgi. Et tegevust leida, seadis ta oma verandale üles leti, et seal mittevajalikke asju maha müüa. Ühel päeval märkasin letil tema parimaid kingi. See tõi mulle pisarad silma, sest oli ilmne, et sõbranna oli oma saatusega leppinud. Tervenemise imet ei juhtunud, kuid sõbranna usk jäi endiselt tugevaks. Jumal ei jäta meid ka sellises olukorras maha ning selle kogemine on samuti ime.

Grace Epperson (Michigan, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle ligiolu eest ja teadmise eest, et me pole üksi. Tänu kõigi imede eest meie elus, mis annavad tunnistust Sinu armastusest. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan näha Jumala ootamatuid imesid.

PALVE TULIPUNKT:
HALVATUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.