Rõõm ja kurbus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 30:1-12

Sina muutsid mu kaebuse mulle ringtantsuks; sa vallandasid kotiriide mu seljast ja panid rõõmu mulle vööks. (Psalm 30:12)

Pärast edukat ravi olen olnud sageli hirmul, et kasvaja tuleb tagasi. Hirm tabab mind sageli ootamatult ja paiskab mind masendusse. Sellised hetked on rasked, kuid olen olukorraga leppinud, sest Jumala armastus on ka siis minuga. Lisaks sellele tean, et minu valu ja raskemeelsus läheb alati üle. Ühel sellisel keerulisel päeval saabusid mu poja sõbrad jälle ühisele lõunasöögile, mis on saanud meie peres traditsiooniks. Kuna olin sel ajal emotsionaalses madalseisus, oleksin tahtnud pigem üksi olla, kuid õnnelikke inimesi laua ümber näha oli tore kogemus. Noored nautisid minu keskpärast toitu ja maja oli täis nalja ja naeru. Minu kurbus asendus rõõmuga – Jumal kasutas neid minu kinnitamiseks. Elus leidub kurbust, aga elu ise ja kõik muu hea tuleb Jumalalt. Ka minu lapsed ja nende sõbrad on kingitus. Nii rõõmsad kui ka murelikud hetked on kingitus.

Kim Harms (Iowa, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu ligiolu eest ka kõige raskematel aegadel. Tänu kaunite hetkede eest, mis toovad meile rõõmu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Rõõm on Jumala kingitus.

PALVE TULIPUNKT:
KURVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.