Paadis koos Kristusega

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 4:35-41

Kui sa lähed läbi vee, siis olen mina sinuga, ja kui sa lähed läbi jõgede, siis ei uputa need sind; kui sa käid tules, siis sa ei põle ja leek ei kõrveta sind. (Jesaja 43:2)

Ülikooli sisseastumiseksamiteks valmistumisel olin suures pinges, sest eelmisel aastal kukkusin samadel eksamitel läbi. Ema mõistis mu hirmu ja helistas, et mind julgustada. Ta meenutas mulle tänast teksti Markuse evangeeliumist, mis kirjeldab seda, kuidas Jeesus vaigistas tormi. Ema lisas omalt poolt: “Jenny, Jeesus võib küll hetkel tukastada, kuid ta on endiselt paadis!” Koos Kristusega pole me kunagi üksinda. Kui tema on meiega, pole meil võimalik uppuda. Vahel olen tundnud end otsuseid tehes ebakindlalt, vahel on olnud tunne, et Issand on uinunud ja mind unustanud. Ometi pole seda kunagi juhtunud. Olen tänaseks oma õpingute käigus teinud palju eksameid ja seisnud keeruliste otsuste ees, kuid olen igas olukorras kogenud Jeesuse ligiolu – ta on endiselt paadis koos minuga.

Jennifer Prince Kingsley (Alabama, USA)

PALVE:
Armas Issand, vahel on tormid hirmutavad ja me unustame Sinu läheduse. Aita usaldada Sind, et jõuaksime turvaliselt kaldale. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Hoian pilgu Jeesusel, mitte lainetel.

PALVE TULIPUNKT:
EKSAMITEKS VALMISTUVAD TUDENGID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.