Jeesuse pilk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 22:54-62

Peetrus aga ütles: „Inimene, ma ei mõista, mida sa räägid.” Ja otsekohe, kui ta alles rääkis, laulis kukk. Ning Issand pöördus ja vaatas Peetrusele otsa ja Peetrusele tuli meelde Issanda sõna, kuidas ta temale oli öelnud: „Enne kui täna kukk laulab, salgad sina mu kolm korda ära.” (Luuka 22:60-61)

Ma kannatasin koolikiusamise all, sest mul polnud moekaid riideid ja ma olin ebasportlik. Minu ainsaks sõbraks sai Tarik, vahetusõpilane Indiast. Olime üsna sarnased, sest ka tema ei sobinud meie koolis valitsevasse õhkkonda. Seega meid ühendas ühine kannatus. Ühel päeval tegid mõned populaarsed spordipoisid minuga juttu ja ma olin selle üle väga uhke. Samad poisid otsustasid aga uksele ilmunud Tarikut narrima hakata. Oma häbiks ühinesin ma narrijatega, sest vajasin nende heakskiitu. Mu sõbra ilme väljendas pettumust ja kurbust, mida ma tänaseni mäletan. Olin ta reetnud. Peetrus, kes oli oma õpetajat salanud, koges tõenäoliselt talumatut häbi, kui Jeesus talle otsa vaatas. Jeesus ei mõistnud teda hukka, vaid nägi tema südant ja seda, milline kindlameelne jünger temast kord saab. Kui oleme vigu tehes end häbistanud, siis on andestus vaid palve kaugusel. Jeesuse armastus on tingimusteta.

Tom Smith (Utah, USA)

PALVE:
Armastav Päästja, aita meid meeles pidada, et Sinu lunastustöö katab kinni meie patud. Aita meid vaadata kaasinimestele Sinu silmade läbi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal mõistab minu nõrkust.

PALVE TULIPUNKT:
KOOLIKIUSAMISE OHVRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.