Jumala arm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintlastele 12:1-10

Kuid tema ütles mulle: „Sulle piisab minu armust, sest nõtruses saab vägi täielikuks.” Nii ma siis kiitlen meelsamini oma nõtrusest, et Kristuse vägi laskuks elama minu peale. (2. Korintlastele 12:9)

Kui olin haiglas järjekordset operatsiooni ootamas, toodi ooteruumi veel mitu haiget. Ühe nimi oli Raúl ja ka teda ootas ees operatsioon. Mees oli murelik ja hirmul. Mulle meenusid apostel Pauluse sõnad tänasest kirjakohast ning ma alustasin Raúliga vestlust. Jagasin talle soovitusi operatsioonijärgseks taastumiseks, julgustasin Jumalale lootma ning palvetasin lühidalt. See põgus hetk lohutas ka mind ennast, sest sain kinnituse Jumala ligiolu kohta. Minu varasemad operatsioonid andsid mulle võimaluse kedagi julgustada ja õnnistada. Kui usaldame Kristust, oleme võimelised ligimesi aitama mistahes olukorras. Looja teab iga meie vajadust ja meile piisab tema armust.

Nelly García Gallardo (Mexico City, Mehhiko)

PALVE:
Armuline Jumal, ka oma nõtruses tahame toetuda Sinu armule, millest meile piisab. Aita meid panna tähele kaasinimeste vajadusi. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm on alati meiega.

PALVE TULIPUNKT:
MEDITSIINITÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.