Südame seisund

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:1-12

Oh Jumal, uuri mind ja tunne ära mu süda! Katsu mind läbi ja tunne ära mu mõtted! Vaata, kas ma olen valuteel ja juhata mind igavesele teele! (Psalm 139:23-24)

Ühel päeval ei leidnud mu abikaasa üles oma tahvelarvutit. Soovitasin tal vaadata diivani vahele, kuhu asjad kipuvad kaduma. Ta tegin katset, aga tulemusteta. Seejärel otsustasin ise asja uurida. Eemaldasin seljatoe ja hakkasin käega diivani põhja kobama. Tahvelarvutit seal tõepoolest polnud, kuid välja tuli üks kadunud kott, mitmed pakendid, vanad ajakirjad ja kahvel. Need leiud panid mind mõtlema vaimulikele asjadele. Diivan nägi pealtnäha puhas välja, kuid selle sisemusse oli kogunenud mitmesuguseid esemeid. Kas meie südamega pole vahel sama lugu? Kõrvalseisjad ei tea, millised halvad teod, mõtted ja tunded on seda määrinud. Psalmist ootab, et Jumal uuriks ta südame mõtteid. Ka mina ootan, et Jumal valgustaks mu südame pimedaid nurki, et võiksin need tema abiga puhtaks teha.

Carol Harrison (Saskatchewan, Kanada)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu igavese armastuse eest. Uuri meie südameid ja elusid, et püsiksime sõnakuulelikult õigel teel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal näeb mu elu pimedatesse nurkadesse.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME TÄNULIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.