Kotkas

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:27-31

Aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi. (Jesaja 40:31)

Käivitasin auto, et sõita pereliikme juurde, kes vajas pidevat abi. Enne pikale teele asumist langetasin pea, sulgesin silmad ja palusin Jumalalt jõudu järgnevateks päevadeks. Sellel pingelisel ajal leidsin lohutust tänasest kirjakohast Jesaja raamatust. Olin selle salmi üles kirjutanud ja hoidsin elutoas nähtaval kohal, et see meeles püsiks. Vajasin jõudu, mille annab lootus Jumalale. Mõned miilid sõitnud nägin korraga midagi valget enda kohal taevas. Need olid valgepea-merikotka valged sabasuled. Kotkas liugles otse mu auto kohal! Vaatepilt tõi mulle pisarad silma, sest otsekui kinnitas tänast kirjakohta ja Jumala tõotusi. Võtsin seda kui tähendusrikast märki – Jumal on minuga ja annab vajaliku jõu. See lootus ei vea mind alt.

Kelli K. Walker (Missouri, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle uue jõu eest, kui oleme väsinud. Anna tarkust usaldada Sind, mitte enese piiratud võimeid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab mulle uue jõu.

PALVE TULIPUNKT:
HOOLDAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.