Katsumus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:14-17

Sest ma olen veendunud, et ei surm ega elu, ei inglid ega peainglid, ei praegused ega tulevased, ei väed, ei kõrgus, ei sügavus ega mis tahes muu loodu suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas. (Roomlastele 8:38-39)

Kirjutan neid ridu ajal, mil meie maailm on silmitsi pandeemiaga. Paljud inimesed on surnud või kannatavad piirangute all. Olen näinud paanikas inimesi meie kauplustest puhastusvahendeid ja muud vajalikku kokku ostmas. Ka sellistel hirmu ja segaduse aegadel ei tohiks me unustada, et miski ei saa meid lahutada Jumala armastusest. Mistahes katsumustes särab see meie jaoks valgusena keset pimedust. Kristlastena tuleb meil vahel kannatada, kuid Kiri roomlastele kinnitab, et oleme Jumala kuningriigi pärijad, kellele saab osaks Kristuse au. Pimedus võib tuua meie ellu hirmu, muret ja ärevust, kuid need on kõigest emotsioonid. Tegelikult oleme Looja armsad lapsed, kes kuuleb meie appihüüdu ja vastab omal ajal. Tema on üle kõigi ajutiste raskuste.

Alyssa Fritschy (Florida, USA)

PALVE:
Hea Jumal, tänu võimaluse eest oma koormad Sulle üle anda. Kui meid ümbritseb pimedus, näeme Sinu igavest valgust, mis vabastab meid hirmudest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Miski ei lahuta meid Jumala armastusest.

PALVE TULIPUNKT:
PANDEEMIA TÕTTU LÄHEDASI KAOTANUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.