Tänulikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Tessalooniklastele 1:1-10

Me täname alati Jumalat teie kõikide eest, meenutades teid oma palvetes, alatasa meelde tuletades teie teokat usku ja töökat armastust ning vastupidavat lootust meie Issanda Jeesuse Kristuse peale Jumala ja meie Isa palge ees. (1. Tessalooniklastele 1:2-3)

Saime hiljuti teate, et meie pastor on kutsutud mõneks ajaks teenima teise kogudusse. Minul oli sellega raske leppida. Meie pastor, kelle sõnum keskendus alati Jumala armastusele, oli suutnud muuta meie koguduse väga külalislahkeks. Paari aastaga oli meiega ühinenud palju uusi liikmeid, kellele pühendati palju tähelepanu. Mul oli kahju, et olin liiga vähe pastorile oma tänu väljendanud. Sageli märkame parimaid inimesi alles siis, kui neid enam kohal pole. Samuti kipub kriitika vahel varjutama tänulikkust, mille tähtsust kinnitab Piibel. Saame seda teha lihtsa sõna, kirjakese või väikese heateoga. Otsustasin edaspidi enam tunnustama vaimulikke, kes seda väärivad. Tegelikult peaksime seda tegema ka pereliikmete, sõprade ja heatahtlike võõraste suhtes. Tänulikkus rõõmustab Jumalat ja tõstab üles nii teisi kui meid endid.

Carol J. Giesey (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Hea Jumal, tänu Sulle inimeste eest, kes meid armastavad ja aitavad. Aita meid olla tänulikud ja toetavad nende teenistuse suhtes. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tänulikkus õnnistab kõiki osapooli.

PALVE TULIPUNKT:
TUNNUSTUST VAJAVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.