Otsus uskuda

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:31-39

Sest ma olen veendunud, et ei surm ega elu, ei inglid ega peainglid, ei praegused ega tulevased, ei väed, ei kõrgus, ei sügavus ega mis tahes muu loodu suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas. (Roomlastele 8:38-39)

Pärast põhjalikke uuringuid diagnoositi mul mitte-Hodgkini lümfoom. Seda teadet arstikabinetis vastu võttes ei haaranud mind paanika, vaid hoopis lootus ja veendumus, et Jumal on tugevam kui ohtlikud kasvajad. Ma otsustasin usaldada ka selles olukorras Jumala armastust. Elasin kogu suve koos emaga Filipiinidel, sain ravi ja püüdsin samal ajal veebi kaudu ülikooliõpinguid jätkata. Raviprotseduure oli vahel raske taluda, kuid teadsin, et iga uus päev on tegelikult Jumala armu ja halastuse väljendus. Sellest on möödunud üheksa aastat ja haigus pole tagasi tulnud. See kogemus õpetas mulle, et Jumala armastus ületab inimliku mure, kahtlused ja hirmu. See on meie endi teha, kuidas väljakutsetele vastu minna. Need on sageli võimalused veendumiseks Jumala ustavuses, kes väljendas oma suurimat armastust Jeesuse saatmisega siia maailma.

Jamae (Oregon, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind tingimusteta armastuse eest. Aita toetuda Sinu ustavusele, kui seisame silmitsi väljakutsetega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas on Jumal olnud minule ustav?

PALVE TULIPUNKT:
PÄEVASÕNA AUTORID JA LUGEJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.