Tunnustus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 66:16-20

Aga Issand ütles Saamuelile: „Ära vaata ta välimusele ja pikale kasvule, sest ma olen jätnud tema kõrvale! Sest see pole nii, nagu inimene näeb: inimene näeb, mis on silma ees, aga Issand näeb, mis on südames.” (1. Saamueli 16:7)

Mulle meeldib sõnu sepistada ja tunnen suurt rõõmu, kui toimetaja mu kirjatöö vastu võtab. Samas elan vahel raskelt üle kaastöö tagasilükkamisi, eriti mulle tuttava inimese poolt. Me oleme kõik erinevad, kuid sügaval sisemuses vajame kõik tunnustust. Tahaksime oma häält kuuldavale tuua ja olla kaasinimeste poolt mõistetud. Kahjuks pole ma ise alati mõistvalt suhtunud kaasinimestesse ning olen neile kannatusi valmistanud. Jeesus armastas ka neid, keda ühiskond ei tunnustanud. Nii peaksime ka meie ligimestesse suhtuma, eriti neisse kes vajavad väärtustamist. Tänases kirjakohas on lause: „Inimene näeb, mis on silma ees, aga Issand näeb, mis on südames.” (1Sm 16:7) Meie südame olukord sõltub vaimulikust kasvamisest. Meid julgustab psalm: “Tänu olgu Jumalale, kes ei ole heitnud kõrvale mu palvet ega ole mult ära võtnud oma heldust!“ (Ps 66:20)

Bill Pike (Virginia, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid väliste asjade asemel näha inimeste südametesse. Olgu meie armastus sarnane Jeesuse omale. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tunnustus on Jumala and igaühele.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD MINU TUNNUSTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.