Vastupidavus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:4-10

Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:14)

Minu vanemad ja vanatädi pärandasid mulle vanu täispuidust mööbliesemeid, mis on ilusad ja kestavad üle aegade. Meie majas on ka uuemat mööblit, mis on funktsionaalne ja näeb samuti hea välja, kuid on tehtud materjalist, mille eluiga on ilmselt palju lühem. Vaevalt ma neid oma lastele pärandan. Psalm 139 räägib sellest, kuidas Jumal on loonud inimese imelisel ja isegi kardetaval viisil. Meie elus on hetki, mil tunneme end haavatavana, kuid sarnaselt vanale heale mööblile on meis nii vastupidavust kui ilu. Keerulistes olukordades võib meile tunduda, et jõud on otsas, kuid just siis peaksime endale meenutama, et oleme Jumala poolt imeliselt loodud.

Kate Carroll (Kildare, Iirimaa)

PALVE:
Hea taevane Isa, kinnita meid, kui tunneme end nõrgana. Aita meid meeles pidada, et oleme Sinu loodud ja kuulume Sulle. Palvetagem: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Koos Jumalaga olen tugev.

PALVE TULIPUNKT:
TISLERID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.