Jumala abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 11:25-30

Haljale aasale paneb ta mind lebama, hingamisveele saadab ta mind; tema kosutab mu hinge. Ta juhib mind õiguse rööbastesse oma nime pärast. (Psalm 23:2-3)

Minu jaoks oli väga oluline kolledži lõpetamine, mis osutus aga väga raskeks. Ma ei saanud lõputööd valmis ning pidin kursust kordama. Elasin seda läbikukkumist raskelt üle. Lisaks pidin kursuse eest uuesti maksma ja see tähendas vanematelt abi palumist. Mu ema oli niigi võtnud lisatööd, et minu ja mu õe koolikulusid katta. Ühelt poolt oli mul häbi raha küsida, kuid teiselt poolt tundsin hirmu tuleviku ees. Ühel pärastlõunal avasin Piibli ja lugesin 23. psalmist: „Haljale aasale paneb ta mind lebama, hingamisveele saadab ta mind; tema kosutab mu hinge.“ Kujutlesin end puhkamas haljal aasal ja see andis mulle hingerahu. See kinnitas mu usku, et Jumal teab mu olukorda ja kannab mind kõigest läbi. Perekonna abiga võtsin kursuse uuesti ja lõpetasin kooli. Olen tänulik nii neile kui Jumalale, kes on hoidnud mind õigel teel.

Karen Tarine (Manila pealinnapiirkond, Filipiinid)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu rahu eest, mis ületab inimliku mõistmise. Tänu ka sõprade ja pereliikmete eest, kelle läbi oled meid õnnistanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab mulle hingamise.

PALVE TULIPUNKT:
RASKUSTES ÜLIÕPILASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.