Looja

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 8:1-9

„Sina, meie Issand ja Jumal, oled väärt võtma au ja austust ja väge, sest sina oled loonud kõik, kõik olev on loodud sinu tahtmise läbi!” (Johannese ilmutus 4:11)

Universumi mõõtmed ja elu keerukus on mind veennud Jumala olemasolus. Kui Maa ja Päikese vahemaa oleks võrdne paberilehe paksusega, siis oleks meie galaktika läbimõõt võrreldav paberite kuhjaga, mille kõrgus oleks 500 km. Veelgi hämmastavam on inimkeha: meie veresoonte kogupikkus on ligi 100 000 km ja silmas on miljoneid keerukaid nägemisrakke. Teadus püüab leida vastust küsimusele, kuidas elu tekkis. Minu jaoks on oluline hoopis see, miks elu tekkis. Just viimasele annab vastuse Piibel. Universumi loomise eesmärgiks oli ilmutada Jumala au. Inimese loomine Jumala näo järgi oli ajendatud armastusest – et tunneksime rõõmu loodust ja teeniksime Loojat. Peaksime vahel võtma aega, et mõelda imelisele maailmale meie ümber. Milline rõõm on näha Jumala loomingu ilu!

John D. Bown (Minnesota, USA)

PALVE:
Taevane Looja, täname Sind armastuse eest, mida väljendab Sinu looming. Me oleme osa sellest ja tahame Sind austada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kogen Jumala loomistööd?

PALVE TULIPUNKT:
LOODUSHOID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.