Jumala sõna

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 23:1-6

Sest Jumala sõna on elav ja tõhus ja vahedam kui ükski kaheterane mõõk ning tungib läbi, kuni ta eraldab hinge ja vaimu, liigesed ja üdi, ning on südame meelsuse ja kaalutluste hindaja. (Heebrealastele 4:12)

Õppisin väikeses külakoolis, kus toimus kord aastas õigekirja võistlus. Valmistusime selleks hoolega ja harjutasime kirjutamist etteantud teksti abil. Viiendas klassis anti meile harjutamiseks psalm 23, mida pidime palju kordi ümber kirjutama. Lootsin saada auhinda, kuid tegelikult sain midagi hoopis tähtsamat. Aastaid hiljem, kui olin juba abielus ja ootasin esimest last, tuli too tekst uuesti meelde. Olin sünnituse pärast mures ja palvetasin nii enda kui lapse pärast. Kui aeg kätte saabus, valdas mind imeline rahu. Mulle meenus korraga psalm 23, kuigi polnud seda aastaid lugenud. Olin selle viiendas klassis läbi kirjutanud ja hästi meelde jätnud ning nüüd kasutas Jumal seda minu julgustamiseks. Ma tundsin selgelt Jumala ligiolekut ja teadsin, et mistahes ka ei juhtu, olen tema kaitse all. Too kogemus ja psalm 23 on mind elus ikka ja jälle kinnitanud. Lisaks sellele olen meelde jätnud teisi kirjakohti, mille kaudu on Jumal mind kõnetanud.

Monna Canida Brauer (Missouri, USA)

PALVE:
Hea taevane Isa, tänu Sulle, et räägid meiega oma sõna kaudu, et saame kogeda Sinu ligiolu, juhtimist ja armastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala hääl kõlab pühakirjas.

PALVE TULIPUNKT:
LAPSEOOTEL EMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.