Meie identiteet

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 3:1-3

Vaadake, kui suure armastuse Isa on meile andnud: meid hüütakse Jumala lasteks ja need me olemegi. Maailm ei tunne meid, sest ta ei tunne teda. (1. Johannese 3:1)

Kolledžis õppides sõitsin iga päev bussiga ja märkasin kõiki kaasõpilasi, kes parasjagu bussis viibisid. Meil oli kõigil midagi ühist, sest õppisime samas koolis. See võis olla seotud meie riietuse, käitumise ja kõnepruugiga, aga ka millegi muuga, mida oli raske defineerida. Aastaid hiljem oli mul samasugune kogemus ühel teisel maal, kus valitses teine kultuur. Ärikeskuses kõnetas mind naine, kes kasutas minu dialekti. Miski minu olekus oli talle tuttav ja tõepoolest me olime mõlemad pärit samast Filipiinide piirkonnast ja rääkisime sama keelt. Ka meie ühine kristlik identiteet on sama ilmne. Jumala armastuse läbi oleme lunastatud ja meil on isiklik suhe Loojaga. Oleme Jumala lapsed Kristuse läbi. Kui elame Jeesuse õpetuse kohaselt, panevad inimesed seda tähele ja annavad au Jumalale (Mt 5:16).

Lei Cao Garcia-Bote (Kuala Lumpur, Malaysia)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid alati meeles pidada Sinu armastust, et meie identiteet oleks rajatud Kristusele. Tahame tuua Sinule au kogu oma eluga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu identiteedi määrab Jumala armastus.

PALVE TULIPUNKT:
VÕÕRAS KULTUURIS ELAVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.